Bağcılar Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Geleceğin Bilim İnsanlarını ve Yeni Sanat Akımları Ortaya Çıkaran Sanatçılarını Yetiştirmek.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Siber Güvenlik Bayrağı Yakala Yarışması Türkiye 1.si ve Türkiye 3.sü

Saatler: Hafta İçi Salı - Çarşamba - Perşembe : 14:00 - 19:50 Hafta Sonu Cumartesi: 09:00 - 17:00
Isınma: Doğalgaz Kalorifer ve Klima
Servis Bilgisi: Öğrenci Servisi Yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02128772008

WEB - https://bagcilarbilsem.meb.k12.tr

Adres - KİRAZLI MAH. 1232. SK. NO 17 BAĞCILAR / İSTANBUL

Adres - KİRAZLI MAH. 1232. SK. NO 17 BAĞCILAR / İSTANBUL

Ulaşım Kurumumuz Kirazlı Metro Durağına 12 Dakika Yürüme Mesafesindedir. Kirazlı Metro Durağından M1B-Yenikapı-Kirazlı Metro hattı geçmektedir. Yeni Mahalle Metro Durağına 5 Dakika Yürüme Mesafesindedir. Yeni Mahalle Metro Durağından M3-Kirazlı-Başakşehir/Metrokent Metro hattı geçmektedir. Kirazlı İlkokulu Otobüs Durağına 4 Dakika Yürüme Mesafesindedir. Otobüs durağından 78ZB-97M-HT1-97E-98A-HT13-97GE-98M hatları geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM