23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23.04.2024 99

Değerli öğrencilerimiz,

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz. Bu özel günde, tüm dünyada çocukların haklarının korunması için mücadele eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü de kutluyoruz.

Sizler, ülkemizin geleceği olan gençlerimizsiniz. Bu nedenle, bugün sadece kutlama yapmakla kalmayıp, aynı zamanda geleceğimizi şekillendirecek olan sizlerin sorumluluklarını da hatırlamalıyız. Bu sorumluluklar arasında, ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan bilgi ve becerileri öğrenmek, çevremizdeki insanlara saygılı olmak, dünya barışına katkıda bulunmak ve doğayı korumak gibi önemli görevler bulunmaktadır.

Bugünün anlam ve önemini, coşku ve heyecanla kutlamalıyız. Ancak, bu coşku ve heyecanı, yaşamımızın her anında taşımalı ve ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız.

Tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım.

Dinçer DEDE

BİLSEM Müdürü