VELİLER İÇİN - OKUL AİLE BİRLİĞİ

17.10.2023 99

19-05-2022

VELİLER İÇİN - OKUL AİLE BİRLİĞİ

Bağcılar Bilim ve Sanat Merkezi - Aile Birliği (OAB) okul –veli- öğrenci üçgeninin büyük önem taşıdığı bilinci ile okul ile aileler arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek amacı ile kurulmuştur. Tüm veliler birliğin doğal üyesidir. Okul Aile Birliği, idare ile iş birliği içinde faaliyetler düzenler, okul yaşamına sağladığı olumlu katkılar ile eğitim ortamı yaşantısını zenginleştirir.

Bağcılar BİLSEM'in Değerli Velileri,

Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısına katılan velilerimizin seçimiyle 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliğinde görev almış bulunuyoruz.

Okul Aile Birliği olarak velilerimizle doğru ve şeffaf iletişimde bulunarak okulla bağlantıyı daha da kolaylaştırmak, sosyal yardımlaşmayı çocuklarımıza öğretmek, kocaman bir ailenin parçası olduğumuzu her zaman hissettirmek ve okulumuza destek olmak için çalışacağız.

Bunun için çeşitli etkinlikler düzenlemek ve öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımızın daha da kaliteli eğitim ortamlarından faydalanmasını planlamaktayız. Sürece sadece katılımınızı değil, mümkünse bilfiil destek vermenizi istiyoruz. Bu yolda kol kola birlikte yürüyeceğiz.

Çocuklarımızın geleceği için bağışlarınızı bekler;

Saygılarımızı sunarız,

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı