Yeşilay

Yeşilay "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek " Resim Yarışmasında İstanbul 1. si Olan Öğrencimizi Tebrik Ederiz.

04.04.2024 83

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen, Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek " yarışmasında öğrencimiz Betül Can, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Nesrin Kuruoğlu danışmanlığında yaptığı resimle İstanbul İl Birincisi olmuştur. Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada İstanbul ilini temsil edecektir. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, Türkiye finalinde başarılar dileriz.

Dinçer DEDE

Bağcılar BİLSEM Müdürü